Cum se alintă cozonacii?
🏡 Cozonacul de casă era desertul nelipsit de pe masa de Crăciun sau de Paști, dar, cu timpul, acesta și-a făcut loc pe mesele noastre cu diferite alte ocazii. Sau chiar fără să fie vorba de vreo ocazie specială.
📖 Puteam să inventăm o poveste interesantă pentru cozonacii noștri, dar de fapt e vorba de foarte multă muncă. De multă răbdare, migală, multe încercări încununate cu succes sau cu eșec. Opt ani de astfel de frământări și decizii care au condus la rețetele pentru cozonacii noștri cu un blat umed și pufos, așa cum numai maiaua naturală poate să-l facă.
⏰ Și procesul de fabricație este unul lung, peste șase ore, pentru că am hotărât să ne respectăm cozonacii, să-i lăsăm să-și găsească ritmul și să nu le forțăm creșterea cu amelioratori. Că doar sunt alintați! Și îi mai bucurăm și cu o umplutură bogată și onestă, făcută numai cu ingrediente naturale și gustoase.
"Cozonacii alintați reprezintă alternativa la trendul actual, la vremurile astea grăbite. Plămădiți din greu și lăsați să crească în tihnă, ei sunt rodul unei rețete pe care am perfecționat-o timp de opt ani. Sunt meniți să bucure atât gustul cât și sufletul."
Flori Stoica
Fondator ALINT